Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

29 Березня, 2019 р., 09:29
Виконання покарання у виді штрафу покладено на уповноважені органи з питань пробації. 7 серпня 2015 набув чинності Закон України «Про пробацію» від 5 лютого 2015 року №160-VIII. Цей Закон визначає мету, завдання, підстави, види пробації, правовий статус персоналу органу пробації та суб’єктів пробації.
20 Березня, 2019 р., 09:26
Питання соціальної реабілітації осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, нині залишається надзвичайно актуальним. Від ефективності його вирішення значною мірою залежить моральне відродження і безпека суспільства, рівень рецидивної злочинності в державі.
20 Березня, 2019 р., 09:24
19 березня 2019 року в приміщенні Тульчинського бюро безоплатної правової допомоги  відбулася робоча зустріч  начальника відділу Руслана Швеця  з психологом уповноваженого органу з питань пробації м. Тульчин Анною Цюпко на тему: «Як не допустити мобінгу» (під мобінгом слід розуміти форму психологічного насилля, яка полягає в тривалому та систематичному цькуванні працівника в колективі).
27 Лютого, 2019 р., 15:41
Пенітенціарна пробація як одна з організаційних складових структури кримінально-виконавчої служби з відповідними функціями є сьогодні невід’ємним елементом будь-якої національної системи кримінальної юстиції.
18 Лютого, 2019 р., 15:59
Для колишніх засуджених «вихід на свободу» є гострою кризовою ситуацією, оскільки за час відбування покарання вони втрачають навички до вільного життя, починають боятися його. Звикаючи під час відбування покарання отримувати все від держави, такі особи не мають можливості для потрібної самореалізації та прояву активності, а звільняючись з установи, не звільняються внутрішньо, звикнувши залежати від керівної адміністративної сили.
05 Лютого, 2019 р., 16:45
5 лютого 2019 року у світі та Україні відзначається День безпечного Інтернету. Тульчинський РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області також долучився до проведення тематичних заходів. А саме працівниками уповноваженого органу з питань пробації спільно з установою «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації Джерело Життя» в цей день було організовано захід для підоблікових  на тему: «Мій безпечний Інтернет».
05 Лютого, 2019 р., 16:42
01.02.2019 року у приміщенні Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області відбулась робоча зустріч начальника відділу Руслана Колійчука з прокурором Немирівської місцевої прокуратури Вінницької області Владиславом Льолею з метою позитивного та своєчасного вирішення питання погодження переліку та видів робіт, на яких засуджені та порушники відбуватимуть громадські та суспільно корисні роботи.
28 Січня, 2019 р., 15:47
21 січня 2019 року начальником Тульчинського районного відділу підполковником внутрішньої служби Русланом Колійчуком була проведена робоча зустріч з начальником Тульчинського районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Бешлегою О.І., де  обговорено  зміст Закону України від 07.12.2017 року № 2234 –VII “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини та належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів», який набрав чинності 06.02.2018 року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь