Новини

24 Квітня, 2024 р., 11:59
У березні 2024 року Українська компанія "Грузар" розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.
24 Квітня, 2024 р., 11:57
Насіннєві кампанії можуть вирощувати та експортувати насіння сортів, які не зареєстровані в Україні, але внесені до Переліку сортів рослин Організації економічного співробітництва та розвитку (далі – ОЕСР).
24 Квітня, 2024 р., 11:53
Інформуємо про початок функціонування контакт-центру ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»
24 Квітня, 2024 р., 11:46
Задля безпеки газопостачання та готовності газових мереж багатоквартирних будинків до надання послуг з розподілу та постачання природного газу співвласники будинків або уповноважені ними особи мають укласти договір на технічне обслуговування таких мереж з оператором газорозподільної системи або іншим суб'єктом господарювання, який мас право на виконання таких робіт. ТО газових мереж приватних будинків та квартир, а також нежитлових об'єктів здійснюється у тому ж порядку.
24 Квітня, 2024 р., 11:35
Громадяни та настоятелі храмів готуються зустріти одне з найбільших та найсвітліших релігійних свят, свято надії та віри – Великдень. Під час зустрічей співробітники Служби порятунку розповіли основи пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, у період воєнного часу, та зокрема наголосили на безпеці в культових спорудах. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж в культових спорудах (церквах) та дотримання правил пожежної безпеки під час відзначення релігійних свят. Також фахівці нагадали правила безпечного користування електричними приладами, наголосили на важливості підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників.
24 Квітня, 2024 р., 10:49
Платформа допомоги врятованим
23 Квітня, 2024 р., 11:50
Державне агентство розвитку туризму України на виконання Плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 року No 372-р, повідомляє. В Україні налічується близько 3 мільйонів людей з інвалідністю, серед яких громадяни, що пересуваються на кріслах колісних, мають порушення слуху або зору. Для забезпечення їхнього комфортного відпочинку та проведення дозвілля представникам сфери туризму необхідно мати відповідні навички організації безбар’єрного відпочинку для клієнтів та безбар’єрної комунікації з метою сприяння інклюзії та соціалізації різних верств населення. З огляду не викладене, ДАРТ запрошує представників сфери туризму, суб’єктів господарювання, які надають послуги з тимчасового розміщення (проживання), суб’єктів господарювання, які надають послуги харчування, інших суб’єктів туристичної діяльності долучитися до лекції на тему: «Основи безбар’єрного спілкування для закладів гостинності», яка відбудеться 25 квітня 2024 року об 11:00 годині за сприяння Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.
22 Квітня, 2024 р., 12:05
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 22 квітня 2024 року з початку року надійшло 84 490,7 тис.грн. податків і платежів, що становить 26,5% до плану на рік, в тому числі за квітень місяць отримано 14 713,5 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 48 912,7 тис.грн. або 57,9% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 25 687,3 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 17 299,0 тис.грн., плати за землю – 6 302,8 тис.грн., податку на нерухоме майно – 2 035,3 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 38 131,6 тис.грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
22 Квітня, 2024 р., 08:30
Бійці мінометної роти штурмового полку «Цунамі» обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» висловлюють вдячність за допомогу у придбанні та ремонті автомобіля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь