Новини

09 Квітня, 2024 р., 08:04
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо здоров’я міцного, щастя, сімейного затишку, життєвої мудрості, діловитості, високого професіоналізму, щедрості, доброзичливості, поваги серед людей. Нехай Ваш дім повниться добром, благополуччям та всілякими благами. Хай кожна мить буде повна надії і хай пощастить здійснити всі мрії! Удачі, натхнення, духовного росту, хай буде в житті усе легко і просто!
08 Квітня, 2024 р., 14:19
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 08 квітня 2024 року з початку року надійшло 74 572,1 тис.грн. податків і платежів, що становить 23,4% до плану на рік, в тому числі за квітень місяць отримано 4 794,9 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 43 594,3 тис. грн. або 58,5% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 21 191,3 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 14 644,0 тис.грн., плати за землю – 5 815,5 тис.грн., податку на нерухоме майно – 1 707,4 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 32 587,6 тис.грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
08 Квітня, 2024 р., 13:55
Тульчинська міська рада оголошує пошук працівника на заміщення вакантної посади начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера Тульчинської міської ради:
08 Квітня, 2024 р., 10:28
Щороку навесні, з початком дачного сезону, пожвавлюється реалізація насіння овочевих культур та садивного матеріалу (саджанців) багаторічних рослин на ринках роздрібними продавцями та спеціалізованими магазинами.      Садивний матеріал звісно краще купувати безпосередньо у виробника, що включений до Державного Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва і вирощує сертифіковані безвірусні підщепи та дерева відповідно до законодавства. Але не завжди в пересічного споживача є така можливість, адже суб’єктів розсадництва не так вже багато.
08 Квітня, 2024 р., 09:15
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаєм Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
08 Квітня, 2024 р., 08:12
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу щиро вітаємо Вас з Днем народження та бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів.
07 Квітня, 2024 р., 09:08
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.
05 Квітня, 2024 р., 16:52
5 квітня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів засідання Експертної ради конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ». Відкриваючи засідання, він відзначив особливість цьогорічного конкурсу – першочергова підтримка Збройних Сил України та Сил оборони в боротьбі з російським агресором. – Попередні роки обласний конкурс був унікальним майданчиком для реалізації ідей та планів громад – проєктів їхнього розвитку. Сьогодні ж ми маємо робити все для захисту наших громадян та підтримки Захисників і Захисниць, – заказав Вячеслав Соколовий. – Загальний бюджет конкурсу складе понад 80 млн. грн. Це кошти обласного та місцевих бюджетів.
04 Квітня, 2024 р., 17:17
З метою забезпечення реалізації ЗаконуУкраїни «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», керуючись рішенням виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 20.03.2024 року № 104 «Про затвердження Порядку поліпшення якості медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади на 2024рік», управління соціального захисту населення Тульчинської міської ради проводить конкурс із визначення аптечної установи та стоматологічного закладу, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь