Новини

11 Квітня, 2024 р., 16:51
Сьогодні, 11 квітня 2024 року високі державні нагороди родинам загиблих Захисників, які проявили патріотизм та відвагу, вручили начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, начальник Тульчинського РТЦК та СП Ярослав Ліщина та міський голова Валерій Весняний.
11 Квітня, 2024 р., 16:49
10 квітня відбулась стартова зустріч партнерів та членів робочої групи з реалізації проєкту "Вдосконалення процесів управління відходами в Тульчинській міській територіальній громаді, враховуючи досвід гміни Накло над Нетечем", який реалізується в рамках "Конкурсу мікрогрантів 2024/UA-DZ – Добре врядування - Проєкти 2023", що є частиною проєкту "Добре врядування", який співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща та Програмою "U-LEAD з Європою", що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією.
11 Квітня, 2024 р., 16:48
Наша країна та Тульчинська громада продовжує платити найстрашнішу ціну у боротьбі за українську незалежність.
10 Квітня, 2024 р., 09:24
09 квітня 2024 року під головуванням міського голови Валерія Весняного відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради, на якому розглянуто 3 питання: 1. Про заходи щодо стану готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Тульчинської міської територіальної громади; 2. Щодо проведення спеціальних обʼєктових навчань (тренувань) з питань цивільного захисту на території Тульчинської міської територіальної громади; 3. Щодо посилення протипожежного захисту культових споруд, що розташовані на території громади в період відзначення Великодня.   За результатами доповідей та з урахуванням обговорень було ухвалено протокольне рішення.
09 Квітня, 2024 р., 15:21
На набережній Нестерварського ставу вже традиційно висадили саджанці молодих дерев. Сьогодні саджанці липи та модрини висаджували працівники Філії «Тульчинське ЛМГ» ДП «Ліси України», та студенти спеціальності «Лісівник» Вищого професійного училища №41 м.Тульчина.
09 Квітня, 2024 р., 15:19
На засіданні 61 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання, що відбулася 04 квітня 2024 року, до бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік внесено наступні зміни:
09 Квітня, 2024 р., 14:33
Сьогодні  Вінниччина є одним з найбільш розвинутих регіонів промислового садівництва, який постійно нарощує свій потенціал. Розширення площ садів обумовлено насамперед сприятливими кліматичними, природними та економічними умовами для ефективного розвитку товарного садівництва, здатного постачати конкурентоспроможну плодову продукцію не лише на внутрішній, а й на світовий ринок. Запорукою сталого урожаю завжди є своєчасне виявлення хвороб та шкідників саду для контролю якості і захисту садів від шкідливих організмів.
09 Квітня, 2024 р., 14:28
Керуючись рішенням виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 20.03.2024 року №104 «Про затвердження Порядку поліпшення якості медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік», 08.04.2024 року проведено конкурс із визначення стоматологічного закладу та аптечної установи, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської теритріальної громади на 2024рік.
09 Квітня, 2024 р., 10:31
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження.   Зичимо невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.  Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь