Новини

13 Липня, 2021 р., 17:31
Останніми днями на Вінничині температура повітря досягла достатньо високої позначки. Відтак, а також відкорегувати час роботи працівників у спекотні дні.Верхньою межею температури на постійних робочих місцях (де працівник проводить більше половини свого робочого часу або не менше 2-х годин поспіль), є температура +28 ºС. Робота при температурі повітря більше 37 ºС відноситься до небезпечних (екстремальних). За цієї температури не рекомендується проведення робіт на відкритому повітрі.
13 Липня, 2021 р., 17:27
Саме завдяки цій знаковій події, яку ми разом з Микола Кучер підтримали ще в 2017 році і яка за три роки зібрала більше 170 тис глядачів, вдалось звернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки  національного значення – Палацу Потоцького, на території якого відбувається OPERAFEST TULCHYN. Ми почати залучати державне та грантове фінансування на відновлення головної окраси області. Два останні роки завдяки залученим з Державного фонду регіонального розвитку коштам проводиться реконструкція території палацу на загальну вартість 32 млн.грн., а також будуються дороги, які ведуть до Тульчина, розбудовують і реалізовуються важливі для розвитку громади проєкти.
13 Липня, 2021 р., 17:14
13 липня 2021 р. відбулося засідання комісії з питань використання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
13 Липня, 2021 р., 10:28
11 липня 2020 стартував проєкт «Кінематографічні майстер-класи для підлітків «Grandparents очима дітей». До участі долучилося 23 дитини Тульчинської міської територіальної громади/ Кінематографісти Жовтий Автобус розпочали серію майстер-класів для підлітків Ладижина та Тульчина. Під час інтенсивних воркшопів, школярів навчатимуть усім тонкощам сценічної та ораторської майстерності, режисурі монтажу, роботі зі звуком, гримом та костюмами.
13 Липня, 2021 р., 10:27
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 13 липня 2021 року з початку року надійшло 110 863,7 тис. грн. податків і платежів, що становить 85,9 % до планових показників на відповідний період, в тому числі за липень місяць – 6 368,9 тис. грн.  Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 74 250,4 тис. грн. або 67,0 % до усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 26 535,2 тис. грн., з них надійшло єдиного податку – 15 607,8 тис. грн., плати за землю – 9 114,2 тис. грн., податку на нерухоме майно – 1 745,7 тис. грн.  Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до бюджету громади надійшло 69 842,0 тис. грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
13 Липня, 2021 р., 08:08
ІV міжнародний фестиваль Operasfest Tulchyn у легендарному палаці Потоцьких!
12 Липня, 2021 р., 11:58
ПАМ’ЯТКА з охорони праці щодо дотримання вимог безпеки при проведенні зернозбиральних робіт
09 Липня, 2021 р., 16:54
За результатами оцінки фінансових показників 63-х територіальних громад Вінницької області за підсумками виконання бюджетів за 6 місяців 2021 року Тульчинська міська територіальна громада посіла 3 місце
09 Липня, 2021 р., 12:19
Третій обласний фестиваль авторської пісні "Вклонімося матері", який буде проходити 10.07.2021 р. о 15:00 у с. Долиняни. 
09 Липня, 2021 р., 09:29
Сьогодні, 8 липня, в «УКРІНФОРМ» відбувся брифінг з нагоди проведення IV міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2021, що з 27 по 29 серпня пройде просто неба у місті Тульчин Вінницької області. Прем’єри, мюзикли, опери та балети, яскраве ексцентрик шоу, фентезі рок-опера, фантастична музична подорож для дітей, візуальні, вогняні шоу та багато інших сюрпризів! Протягом трьох днів феєрія мистецтва вируватиме для тисяч глядачів, які приїдуть на фестиваль з усіх куточків України. На OPERAFEST TULCHYN-2021 виступлять найкращі колективи з України та солісти з Канади, Польщі, Словаччини, України й Італії. А на всі три дні місто Тульчин стане епіцентром культурного життя України. На брифінгу організатори OPERAFEST TULCHYN, Перший заступник Міністра культури та інформаційної політики, керівники театрів-учасників та партнери детально розказали про все, чим буде вражати фестиваль, який цього року проходить за підтримки Українського культурного фонду, генерального спонсора – Благодійного фонду «МХП – Громаді» та амбасадорів і багаторічних друзів, які завжди поруч – народних депутатів України Лариси Білозір та Миколи Кучера. Всі разом з головним організатором фестивалю – ГО «Інститут культурної політики» – та Тульчинською територіальною громадою об’єдналися для того, щоб фестиваль після дворічної перерви, викликаної світовою пандемією, повернувся до Тульчина із новою мистецькою місією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь