Пошук

29.11.2017 року в актовій залі Будинку дітей та юнацтва відбулася нарада керівників закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти Тульчинської міської ради

Дата: 30.11.2017 18:06
Кількість переглядів: 711

Освітянську нараду розпочав начальник відділу освіти, молоді та спорту Митрицан М.М., який довів до відома присутніх основні вимоги  Закону України «Про освіту», акцентував увагу на створенні сайтів усіх закладів освіти; ознайомив з процедурою та порядком призначення і звільнення керівників.

Про системну реформу загальної середньої освіти, запровадження нових Державних стандартів, особливості організації освітнього  процесу в першому класі виступила провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Граб Н.П.

В рамках наради відбувся перегляд відео-інструкції про організацію навчання школярів  у 1 класі Нової української  школи.

Заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Кошелап С.В. поінформувала про проведення ЗНО у 2018 році, про роботу  з кадрами, внутрішній аудит та прозорість,  інформативність діяльності закладів освіти в рамках нового Закону.

Продовжив нараду начальник відділу освіти, молоді та спорту Митрицан М.М., закцентувавши увагу на  питаннях організації та проведення новорічних свят,  участі учителів та школярів у заходах, приурочених 140-річчю від дня народження Миколи Леонтовича. Митрицан М.М. повідомив   керівників   про  конкурс, оголошений Тульчинською міською радою, на краще новорічне оформлення закладу освіти, який буде проведено з 19.12.17р. по 15.01.2018р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь