Робоча зустріч міського голови В. Весняного з представниками підприємств, установ, організацій та приватними підприємцями міста з питань підготовки та проведення Новорічно-різдвяних свят

Дата: 11.12.2017 17:06
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

11.12.2017 року в конференц-залі Будинку рад відбулась робоча зустріч міського голови В. Весняного з представниками підприємств, установ,організацій та приватними підприємцями міста з питань підготовки та проведення Новорічно-різдвяних свят. Одним із питань, на якому акцентувалась увага було забезпечення святкового освітлення підприємств, установ та організацій міста. Також обговорювались питання організації торговельного обслуговування заходів, відкриття резиденції Діді Мороза та про доцільність проведення новорічної дискотеки.

Зустріч відбулась за участі заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бурдо Ю.А., Поваляєвої А.А., секретаря міської ради Трач О.М. Також були присутні голова спілки підприємцівБоднар В.В., начальник Тульчинського об’єднаного УПФ України у Вінницькій області Мельник А.В., директор районного центру зайнятості Малюта Л.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицан М.М., начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради Третьякова К.В., представників коледжу ветеринарної медицини Білоцерківського НАУ, Тульчинського училища культури, відділення Укрпошти, Укртелекому, ТРК «Європейський», ТОВ «Тульчинський м’ясокомбінат», магазину «Грош», ресторану «Вів’єр», готелю «Подолянка», ПП Т. Ніколаєва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь