ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИНИКНЕННЯ ПОЖЕЖ

Дата: 22.11.2021 16:41
Кількість переглядів: 384

З метою попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій через порушення правил пожежної безпеки у побуті, 19 листопада 2021 року відбувся профілактичний рейд на території Тульчинської міської територіальної громади у якому взяли участь представники служби у справах дітей Тульчинської міської ради, Тульчинського РУ ГУ ДСНС у Вінницькій області, Тульчинського РВП ГУНП у Вінницької області, Під час рейду здійснено обстеження сімей (в тому числі, діти яких перебувають у складних життєвих обставинах) і в яких проведено профілактичні бесіди з громадянами щодо недопущення порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, електрообігрівальних приладів та газового обладнання.

Наголошено про недопустимість користування печами, які мають тріщини та систематичність перевірки їх на цілісність. Розповіли про елементарні заходи, що дуже часто порушуються мешканцями житлового сектору, зокрема: забороняється сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети та матеріали, не можна розташовувати горючі речовини перед піччю, закріплювати на димових трубах антени телевізорів, радіоприймачів тощо.

Пам’ятайте, що дотримання таких елементарних заходів безпеки може врятувати ваше житло від можливої пожежі і вберегти ваше життя від небезпеки. Бережіть себе, ваша безпека у ваших руках.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь