«Вінницягаз Збут»: газові борги загрожують опалювальному сезону

Дата: 14.09.2021 14:56
Кількість переглядів: 666

Фото без описуДо 15 жовтня, традиційної дати початку опалювального сезону, залишилось не так багато, але частина клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» й досі не зрозрахувалась за спожитий під час минулих холодів природний газ. Станом на 1.09.2021 борги населення перед ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», складають 98 млн грн.

«Майже чверть загальної суми, а це близько 25 млн грн, боргують побутові клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут», які отримують субсидію. І вони можуть її втратити. Бо згідно із Положенням про порядок призначення житлових субсидій, якщо споживач боргує за газ понад три місяці, а сума заборгованості перевищує 20 неоподаткованих мінімумів (340 гривень), то він може залишитися без державної допомоги», – зауважує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

А от злісні неплатники, наголошують в компанії, взагалі ризикують залишитись без газу. Нагадаємо, що президент України підписав закон №1657, який скасовує заборону відключення боржників від газопостачання через заборгованість на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби. Тепер відключення не дозволяється лише в регіонах, які знаходяться в «червоній» зоні.

«Ситуація із простроченими платежами негативно впливає як на роботу підприємства, так і на підготовку до нового опалювального сезону. Саме тому, ми спонукаємо наших клієнтів вчасно розраховуватися за блакитне паливо. Це
потрібно робити щомісяця до 25 числа. Оплачувати рахунки за газ можна дистанційно. В компанії працюють онлайн сервіси порталу 104.ua, мобільні додатки для Android та iOS, а також Viber-бот і Telegram-бот», – коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Для зменшення сум у платіжках під час опалювального сезону ТОВ «Вінницягаз Збут» пропонує своїм клієнтам скористатись тарифом «Твій газ Рівномірний платіж», приєднатись до якого можна до 30 вересня. Дана комерційна пропозиція дозволяє до кінця опалювального сезону платити за газ однакові суми та не перейматися передачею показань лічильника. Рівномірний платіж дозволяє розподілити навантаження на сімейний бюджет, щоб уникнути великих сум у платіжках під час найхолодніших місяців. Наразі, на цей тариф вже перейшли понад 7 тисяч клієнтів «Вінницягаз Збут».

Більше інформації про «Твій газ Рівномірний платіж» дізнавайтеся на сайті або за телефоном (067) 433 11 89.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь