Пошук

Оголошення щодо початку формування конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради (повторно)

Дата: 10.09.2021 16:54
Кількість переглядів: 678

Тульчинська міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради (повторно).

             До відома трудового колективу комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради, галузевих професійних спілок,  громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я та/ або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності, незалежних експертів у сфері охорони здоров’я.

          Тульчинською міською радою за рішенням 16 сесії 8 скликання Тульчинської міської ради від 19.08.2021 року  №936 оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради.

Відповідно до ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2017р. №1094 зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №637 «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради, затвердженого рішенням 16 сесії 8 скликання від 19.08.2021 року №936 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради,

         Тульчинська міська рада ОГОЛОШУЄ про початок формування конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства  «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради (повторно).

 

          Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради становить шість- дев’ять  осіб.

До складу конкурсної комісії входять:

-   представники органу управління (міської ради) – 4 представники;

представники трудового коллективу комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради;

-  представники галузевих професійних спілок, громадськихоб’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

 

           Трудовий колектив комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради, галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають до органу управління – міської ради  по 4 (чотири) кандидатури, який визначає шляхом жеребкування представників до складу конкурсної комісії та /або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості загальній  рівній кількості представників органу управління- міської ради,  загалом 4 (чотири) представники.

 

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

          - наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

          -  накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

         -    наявність конфлікту інтересів.

 

           Прийом документів, завірених належним чином (протокол засідання трудового колективу, галузевих професійних спілок, витяг із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань) для включення до складу конкурсної комісії буде здійснюватися з 10.09.2021 року  по 24.09.2021 року включно з 08.00 до 17.00 год.  за адресою м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича 1, кабінет №104,  відповідальна особа -  А.А. Поваляєва.

 

Телефон для довідок: (04335)2-11-12; 2-23-05, електронна адреса: radatulchin@gmail.com

 

На підставі розпорядження міського голови від 10.09.2021 року №08-04-99 (додається)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь