Пошук

ВІДДІЛ ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ

Дата: 06.08.2021 14:53
Кількість переглядів: 446

Підвищено виплати пенсіонерам МВС і Збройних сил України

Кабінет Міністрів України постановою від 14 липня 2021 року №713 узгодив покращення пенсійного забезпечення військовослужбовців, осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ (міліції), поліцейських.

         Так з 1 липня 2021 р. особам, яким призначено пенсію до 1 березня 2018 р. відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (крім військовослужбовців строкової служби), до розмірів їх пенсій, визначених відповідно до статей 13, 21 і 36 Закону станом на 1 березня 2018 р., передбачили щомісячну доплату в сумі 2000 гривень, яка враховується під час подальших підвищень розмірів пенсій, визначених відповідно до статей 13, 21 і 36 Закону.

Особам, яким призначено (поновлено) пенсію після 1 березня 2018 р., розмір якої обчислено відповідно до статей 13, 21 і 36 Закону (крім військовослужбовців строкової служби) з грошового забезпечення, визначеного станом на 1 березня 2018 р. або до цієї дати, теж встановлюється щомісячна доплата в 2 тисячі.

У разі, коли щомісячний розмір пенсійних виплат, в осіб, які отримують пенсію, призначену відповідно до Закону, не досягає 3854 гривень, таким особам встановлюється щомісячна доплата до пенсії в сумі, якої не вистачає до зазначеного розміру, яка враховується під час подальших перерахунків пенсій.

Пенсійному фонду України надано доручення встановити з 1 липня 2021 р. виплати, передбачені Постановою № 713, а також виплати, передбачені абзацом другим п.1 Постанови № 656 для учасників бойових дій та постраждалих учасників Революції Гідності, за рахунок коштів державного бюджету за програмою 2506080 «Фінансове забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду».

За відповідними консультаціями з вищевказаних питань громадяни можуть звертатися до відділу Тульчинське бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 47; тел. (04335) 2-10-63; 0961756236; E-mail: tulchynske@legalaid.vn.ua

 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги - 0-800-213-103, за яким кожен може отримати необхідну інформацію щодо надання правової допомоги.

 

Правову допомогу також можна отримати
за безкоштовним телефоном системи БПД 0 800-213-103


- у месенджері Фейсбук-сторінки:
https://www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid/


- у публічному чаті Телеграм-каналу «Безоплатна правова допомога»
 
https://t.me/ualegalaidchat


- у приватному чаті системи  БПД у Телеграм
http://legalaid.gov.ua/telegram.html


- у приватному чаті системи БПД у Вайбер
http://legalaid.gov.ua/viber.html


- написавши на електронну пошту  Томашпільського місцевого центру tomashpil.vinnitsya@legalaid.vn.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь