Команда Тульчинської громади здобула перемогу у відбірковому етапі змагань з настільного тенісу

Дата: 17.06.2021 14:15
Кількість переглядів: 601

16 червня, у Тульчинському районі розпочався попередній відбірковий етап змагань з тенісу настільного в рамках обласного турніру, що проходить за сприяння народного депутата України Ірини Борзової.

Участь у змаганнях беруть 32 спортсмени із 8 територіальних громад (Тульчинська, Брацлавська, Крижопільська, Томашпільська, Піщанська, Городківська, Вапнярська, Шпиківська ТГ). Серед учасників змагань 22 депутати.

На урочистому відкритті були присутні почесні гості: перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Наталя Заболотна, голова Тульчинської районної адміністрації Олександр Гаврилюк, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Наталя Токар.

«Днями вже провели свої змагання Вінницький та Могилів-Подільський райони,- зазначила  у вітальному слові Наталя Заболотна.-  І як показує практика, перемагає молодь! Напевно цей азарт -  вибороти перемогу  в депутата, додає сили. Подивимося, як покаже себе Тульчинський район. Тому бажаю кожному наснаги і нехай переможе сильніший!».

У своєму виступі голова Тульчинської районної адміністрації Олександр Гаврилюк побажав учасникам отримати задоволення від змагання, виявити найкращих, адже мета Тульчинського району – бути найкращими. Також посадовець розповів про перспективні плани проведення оздоровчих та спортивно-масових заходів у об’єднаному районі серед усіх громад на базі кращих об’єктів спортивної інфраструктури.

За підсумками змагань переможці та призери серед чоловіків та жінок нагороджені подвійними дипломами від народного депутата України Ірини Борзової  та голови Тульчинської районної державної адміністрації Олександра Гаврилюка, медалями відповідних гатунків, пам’ятними статуетками. 

При підведенні підсумку у командному заліку серед територіальних громад перемогу здобули: Крижопільська – третє місце, Городківська – друге, золото отримала Тульчинська громада.

Усі переможці - молодь. Призери:

Артур Теплий-3м.
Олег Яковенко-2м.
Максим Іванчук-1м.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь