Пошук

Привітання до Дня Матері та Міжнародного дня сім'ї

Дата: 17.05.2021 08:36
Кількість переглядів: 422

За все що маю, Мамо дякую тобі ! За все що маю і що буду мати …Хай стежка проляже в трояндах, яку Ти в житті прокладеш. Матусю хай буде удача у всьому, добробут хай буде у домі й сім”ї! Сім′я є кращим здобутком, а Ти берегиня її. 
День матері святкується у світі 10 травня , а в Україні традиційно у другу неділю травня. У цей день заведено вітати своїх матерів і дякувати їм за подароване життя й теплу підтримку. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх хвилин несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все розуміє, пожаліє і буде любити, незважаючи ні на що. Найголовнішим здобутком матері є –сім′я . З сім′ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя в сім′ї ось мирило розвитку і прогресу країни.

З нагоди дня матері та напередодні Міжнародного дня сім′ї, яке в Україні святкується 15 травня, фахівці КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради, спільно зі спонсорами привітали сім’ї, які знаходяться на обслуговуванні в центрі.

Найкращі привітання та слова щирої подяки заслуговують прийомні батьки. Висловлюємо велику вдячність кожній родині, яка дала щастя мати сім’ю дитині, обділеній материнською ласкою. Низький уклін тим, хто не злякався труднощів і виховує прийомних дітей - це сім’я Мукоїд з с. Суворівське та сім’я Брижатих з с. Білоусівка. Також вдячні батькам-вихователям дитячого будинку сімейного типу м. Тульчин, сім’ї Кордонців Світлані Михайлівні та Марку Миколайовичу. 

Низький уклін за Вашу працю.

Декілька сімей нашої громади, які перебувають в складних життєвих обставинах, отримали подарунки: дитячий одяг, дитячі іграшки, засоби особистої гігієни, шкільні речі, товари для новонароджених, комплекти гардин, постільну білизну та найкращі побажання.

За ці хвилини радості слова вдячності висловлюємо волонтерам м. Вінниці, які створили групу «Добро врятує світ», депутату міської ради Веретковському О.В., приватному підпримєцю Стратійчук Б.І., голові фермерського господарства с. Білоусівки Семенюку В.В. та приватним підприємцям, які побажали бути невідомими. Хай у ваших сім’ях все буде гаразд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь