Щорічна акція «За чисте довкілля» у м.Тульчин

Дата: 30.04.2021 19:19
Кількість переглядів: 936

30.04.2021р. працівники Тульчинської міської ради та КП «Тульчинкомунсервіс» перевірили, як прибрали прилеглі території підприємства, установи, організації та мешканці міста Тульчин.

З приходом весни з’явилась засміченість територій міста і прилеглих сіл. Щоб привернути увагу до цієї проблеми та долучити населення громади до її вирішення виконавчим комітетом Тульчинської міської ради було прийнято рішення «Про проведення на території Тульчинської міської ради щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів». 

Так з 18 березня у Тульчинській громаді розпочалась щорічна акція "За чисте довкілля»Над прибиранням міста після зимового періоду працюють працівники КП «Тульчинкомунсервіс». Також зазначимо, що кожного дня підприємства, установи, організації та активні мешканці прибирають свої прилеглі території та висаджують квіти. 

Висловлюємо вдячність кожному, хто долучився до акції, Ви власним прикладом показали небайдуже ставлення до нашого міста, прагнення зробити його більш чистим та красивим. Досягти помітних результатів можна лише спільними зусиллями усієї громади!

Щорічна акція «За чисте довкілля» на території Тульчинської міської ради триває до 15 травня 2021 року. Тож сподіваємось, що жителі громади, підприємства, установи та організації, які не прибрали прилеглі території, приєднаються до акції. Це те, що кожен житель може зробити для розвитку рідного краю.

Кожен повинен зрозуміти, що чистота на території громади залежить саме від нього.Давайте разом зробимо нашу місцевість чистою та охайною!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь