Всеукраїнський онлайн-конкурс ватр «Слава Героям» роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для роїв середньої вікової групи

Дата: 30.04.2021 14:15
Кількість переглядів: 573

Всеукраїнський онлайн-конкурс ватр «Слава Героям» роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для роїв середньої вікової групи проводиться відповідно Плану проведення гри «Джура у 2020/2021 навчальному році, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення у 2020/2021 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» від 11.09.2020 № 1132.

У зв’язку з продовженням карантину, установленого постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 р. № 956 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 № 641» Конкурс проводиться дистанційно.

Конкурс приурочується до Дня Героїв або Свята Героїв — щорічного свята в Україні, встановленого на честь українських вояків — борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, а також героїв Небесної сотні та сучасної російсько-української війни. 

День Героїв — це день пам`яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості
української нації.

Не залишились осторонь участі у Конкурсі і заклади загальної середньої освіти Тульчинської міської ради. До участі в Конкурсі подали свої заявки та конкурсні матеріали згідно заявлених вимог подали учні НВК ЗШ І-ІІІ ступеню № 3 – гімназії імені О.С. Пушкіна та Крищенецької ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради.
Посилання: 
https://www.youtube.com/watch?v=ITAmd7s3jwM
https://www.youtube.com/watch?v=iAebJkObsvs


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь