Пошук

Літературні «Плеяди» Лесі Українки в Тульчині

Дата: 01.03.2021 13:50
Кількість переглядів: 486

25 лютого вагома дата в історії української та світової культури - 150 років тому народилася українська поетеса, драматургиня, громадська діячка - Леся Українка. В день вшанування поетеси в приміщенні Тульчинської Публічної
бібліотеки фахівцями комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради спільно із працівниками бібліотеки проведено літературні «Плеяди» Лесі Українки в Тульчині.
Активними учасниками заходу були жителі громади, які взяті на обслуговування до відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування, працівники даного відділення, які читали поезії Лесі Українки, слухали пісенні різножанрові твори на слова поетеси, у виконанні вітчизняних та зарубіжних співаків.

Особлива увага була привернута до драматургії поетеси, яка ще мало вивчена. Серед учасників поціновувачів поезії Лесі Українки були: лікарі, юристи, викладачі, зв`язківці, студенти.
Захід пройшов в теплій та душевній атмосфері, його учасниками були висловлені побажання продовжити літературні «Плеяди» та внесені пропозиції про проведення наступної зустрічі, яка буде присвячена творчості Ліни Костенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь