Тульчинська міська рада звертається до трудового колективу комунального закладу «Центр культури і дозвілля Тульчинської міської ради Вінницької області», громадських організацій у сфері культури та органу управління щодо подання трьох кандидатур для

Дата: 01.02.2021 12:03
Кількість переглядів: 349

Тульчинською міською радою, 15 січня 2021 року  оголошено конкурс на посаду директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля Тульчинської міської ради Вінницької області».

Згідно із Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28 січня 2016 року № 955-VІІІ, Тульчинська міська рада звертається до трудового колективу, громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування та органу управління щодо подання трьох кандидатур для формування персонального складу конкурсної комісії.

Пропозиції від трудового колективу, громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування та органу управління для включення до складу конкурсної комісії приймаються  з 1.02.2021 до 11.02.2021 за адресою Тульчинська міська рада: вул. Миколи Леонтовича, 1, каб.102,  radatulchin@gmail.com, відповідальна особа Боб Інесса Михайлівна тел. 2-22-20.

12.02.2021 року в каб.104 Тульчинської міської ради буде проведено жеребкування між поданими пропозиціями від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

Члени конкурсної комісії мають бути неупередженими та незалежними. Не допускається втручання в діяльність конкурсної комісії будь-яких органів влади, а також учасників конкурсу.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;

є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

 Додаткові відомості про умови формування конкурсної комісії  можна отримати за тел. 2-32-39, 2-22-20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь