Пошук

Військово-спортивний клуб «Юний десантник» Богданівської ЗШ І-ІІІ ступенів

Дата: 13.01.2021 16:32
Кількість переглядів: 514

13 січня 2021 року відбулась зустріч міського голови Валерія Весняного, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Алли Поваляєвої з керівником військово-спортивного клубу «Юний десантник» Олександром Паладієм.

 

 

 

 

Під час зустрічі обговорили проведення заходів військово-патріотичного спрямування на базі Військово-спортивного клубу «Юний десантник» у 2021 році.

Військово-спортивний клуб «Юний десантник» - громадська організація, діє на базі Богданівської ЗШ І-ІІІ ступенів, сприяє військово-патріотичному вихованню школярів, як одному з найважливіших напрямів у вихованні підростаючого покоління. Його програма спрямована на спортивно-патріотичного виховання учнів 12-17 років.

Заняття проводяться з групами учнів в кабінеті захисту Вітчизни, в спортивному залі, в тренажерному залі, на шкільному стадіоні, на гімнастичному містечку і на пересіченій місцевості в околицях с. Богданівка  два рази  в тиждень по дві години в позаурочний час. Також важливу роль у вихованні клубівців займає їх участь у заходах військово-спортивної та патріотичної спрямованості районного, обласного та всеукраїнського рівнів.

Юні десантники активно долучаються до волонтерської діяльності.

Клуб відіграє важливу роль у зайнятості дітей. Заняття в клубі, в першу чергу, вирішують питання їх бездоглядності, профілактики правопорушень та шкідливих звичок.

Досвід роботи військово-патріотичних клубів, об′єднань потрібно узагальнювати і поширювати. Проведені заходи дають вихованцям клубу можливість випробувати свої сили, порівняти себе з іншими, розширити свій кругозір, поспілкуватися, знайти друзів.

Засновники і вихованці військово-спортивного клубу «Юний десантник» переконані, що робота клубів є раціональним підґрунтям для створення системи патріотичного виховання у навчальному закладі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь