ОГОЛОШЕННЯ про громадське обговорення проєкту рішення «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік»

Дата: 09.12.2020 17:00
Кількість переглядів: 789

Фото без описуВідповідно до Бюджетного регламенту міської ради та з метою забезпечення конституційних прав громадян щодо звернень та пропозицій, де висловлюються поради і рекомендації щодо діяльності органів місцевого самоврядування, врегулювання суспільних відносин та умов життя, створення можливості брати участь в обговоренні нагальних проблем, на які спрямовуються кошти бюджету громади, Тульчинська міська рада проводить громадське обговорення проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік.

В зв’язку з оголошенням карантину, аби уникнути розповсюдження Covid-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2, обговорення проєкту рішення «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік» проводитиметься в режимі  on-line.

До обговорення запрошуються жителі Тульчинської міської територіальної громади та жителі місцевих рад, території яких за результатами адміністративної реформи із 1 січня 2021 року увійдуть до складу нашої громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та господарюючих суб'єктів.

Пропозиції просимо надавати до фінансового управління Тульчинської міської ради за адресою: м.Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 86, або надсилати на електронну пошту tulchinotg@gmail.com з поміткою «Бюджет 2021» в термін до 18 грудня 2020 року.

Проект рішення сесії із додатками, пояснювальна записка, інформація про хід виконання бюджету у поточному періоді, порівняльні таблиці планових показників за доходами і видатками розміщені на офіційному  сайті
Тульчинської міської ради за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь