Навчання для посадових осіб та громадських активістів ОТГ щодо реалізації державної політики у напрямку протидії та запобігання домашньому насильству на місцевому рівні

Дата: 15.10.2020 16:10
Кількість переглядів: 672

ВОПО “Джерело надії” продовжує реалізовувати проєкт «Навчання для посадових осіб та громадських активістів ОТГ щодо реалізації державної політики у напрямку протидії та запобігання домашньому насильству на місцевому рівні» та вже відвідала Тульчинську міську об'єднану територіальну громаду.

Основними завданнями зустрічі були підготовка та адаптація громади до роботи в умовах реформи децентралізації. Адже вищезгадані зміни створюють загрозу порушення вироблених механізмів взаємодії суб'єктів, що захищають права тих, хто зазнав або зазнає насильства від своїх близьких. Новостворені об'єднані територіальні громади (ОТГ) потребують допомоги в алгоритмі надання комплексної допомоги постраждалим від домашнього насильства, співпраці з органами влади, у тому числі виконавчої, та неурядовими організаціями.

З цією метою фіхівчині ВОПО “Джерело надії” Тетяна Конарська та Янина Кравченко допомагали представникам органів місцевого самоврядування та громадським активістам Тульчинської ОТГ підвищити рівень компетентності та налагодити механізм взаємодії урядових і неурядових суб’єктів у реагуванні на випадки домашнього насильства, удосконалити допомогу постраждалим. Крім того, учасникам зустрічі було представлено напрацювання ВОПО “Джерело надії” у сфері протидії домашньому та гендерно обумовленому насильству: розглянуті останні зміни до законодавства та запропоновані спеціальні заходи із запобігання та надання допомоги постраждалим.

Проєкт «Навчання для посадових осіб та громадських активістів ОТГ щодо реалізації державної політики у напрямку протидії та запобігання домашньому насильству на місцевому рівні» реалізується ВОПО “Джерело надії” за сприяння та фінансової підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь