Перша всеукраїнська науково-практична конференція для керівників малих міст України

Дата: 25.05.2017 16:24
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

За ініціативи Міністерства культури України в рамках Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN 4-5 червня у Тульчині у Палаці Потоцьких відбудеться Всеукраїнський практичний Форум для голів об’єднаних територіальних громад та міських голів малих міст України «Культура та креативні індустрії - як основа розумної стратегії розвитку малої території».

Форум з культурно-економічного планування відбудеться за участю відомих експертів Патріка Фьоля Patrick S. Foehl та Вітека Хебановського Witek Hebanowski

У рамках Форуму учасники мають можливість ознайомитись не лише із досвідом країн Європи, а й України на прикладі Міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN.

В Україні зусилля влади спрямовані на відновлення промислового потенціалу, який розташований у більшості своїй у великих містах, що створює передумови міграції з малих міст та селищ населення до мегаполісів та обласних центрів. Всупереч цьому ми повинні розуміти, що рівень розвитку національної економіки визначається станом розвитку регіональних економік. Ступінь інтеграції регіональних економік в інноваційну систему країни, взаємозв’язок і взаємозалежність розвитку галузей на кожному рівні можуть бути індикаторами поточного розвитку та відображати як потенціал регіону, так і національної системи в цілому. Зручною одиницею виміру територіальних економік є кластер.

Стати учасником Форуму можна, зареєструвавшись до 29 травня 2017 року за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUX7ETtp7sNM1OvDxVN5Mp4R3HSXPfPVUFu7BDnSIljsyAaQ/viewform.

Кількість місць учасників обмежена!

Довідки за телефоном: (0432)690-025


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь