11.01.2018 року в кабінеті комп’ютерної графіки Тульчинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату відбулася нарада керівників дошкільних, позашкільних та загальних середніх закладів освіти Тульчинської міської ради.

Дата: 12.01.2018 16:07
Кількість переглядів: 951

Фото без опису

Освітянську  нараду  розпочав начальник   відділу     Митрицан М.М.,  який поінформував  присутніх  з питання розробки сайтів закладів дошкільної   освіти .  Очільник  освіти  Тульчинської об’єднаної громади акцентував увагу на висвітленні освітянських питань   в засобах масової інформації та на сайтах закладів освіти.

  Присутній на нараді заступник редактора газети «Тульчинський край» Прилипко Станіслав Миколайович звернувся з пропозицією щодо регулярного  подання матеріалів  заходів, проведених у закладах загальної середньої освіти,  для публікацій у місцевій пресі.

   Заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Кошелап С.В.  вела мову   про організаційні заходи  щодо ліцензування закладів освіти відповідно до нового Закону України «Про освіту» та проведення ЗНО у 2018 році.    Заступник акцентувала увагу на  плануванні діяльності закладів освіти у другому семестрі навчального року .

 Про організацію навчання вчителів 1-х класів   у  новому 2018-2019  навчальному році , відповідно до  вимог Нової української школи , говорила  провідний    спеціаліст відділу,  Граб Н.П.

На нараді приділялася увага питанням інклюзивної освіти та індивідуального навчання школярів      

    Про відзначення знаменних дат, участь у новорічних  заходах, конкурсах «Зіркова мрія», «Проліски надії -2018» виступила методист закладів позашкільної освіти, Рильська Н.Г. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь