Пошук

Тульчинська міська рада зменшила ставку єдиного податку для суб‘єктів малого підприємництва – фізичних осіб другої групи

Дата: 22.05.2020 17:39
Кількість переглядів: 683

Фото без описуЗаконом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (СOVID-19)» надано право органам місцевого самоврядування у 2020 році вносити зміни до прийнятого рішення про встановлення місцевих податків і зборів в частині зменшення ставок єдиного податку.

Керуючись зазначеною нормою, та з метою підтримки суб‘єктів підприємницької діяльності та забезпечення сталого позитивного розвитку малого бізнесу в громаді, питання було розглянуто на 49 сесії Тульчинської міської ради, яка відбулася 22 травня 2020 року. 

За результатами розгляду прийнято рішення про зменшення ставок єдиного податку для платників 2 групи із 20% до 15% мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня 2020 року на всі види діяльності згідно з КВЕД.
Зменшені ставки податку будуть застосовуватися із 1 червня і до кінця 2020 року.
Такі зміни сприятимуть підтримці платників податків, дадуть можливість їм швидше відновити комерційну діяльність, що позитивно вплине на бюджет громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь