Бюджет громадських ініціатив: хід реалізації проектів-переможців

Дата: 30.03.2020 15:42
Кількість переглядів: 467

Фото без описуМинулого року у Тульчинській громаді вперше відбувся конкурс бюджету громадських ініціатив, у якому здобули перемогу три проєкти.

За результатами голосування серед великих проєктів перемогу здобув «Благоустрій зони відпочинку та інклюзивний ігровий дитячий майданчик на території Центру "Промінь надії"» із підтримкою 620 голосів (368 – онлайн, 252 - офлайн). Загальна сума проєкту 371 400 грн. У рамках проєкту планується створити зону відпочинку та ігрового простору для дітей загального розвитку, осіб з інвалідністю, у тому числі, які використовують інвалідні візки. Уже розроблено проєктно-кошторисна документація та отримано експертний звіт. На даний час відбувається збір тендерної документації для оголошення закупівель у системі ProZoro.

Серед малих проєктів маємо два переможці. Перше місце жителі ОТГ віддали проєкту «Зроби людям добро (соціальна перукарня)» із 332 голосами. Мета проєкту - створення соціальної перукарні на базі КУ «Тульчинський територіальний центр» для надання соціальних послуг одиноким, пристарілим громадянам, малозабезпеченим верствам населення, особам з особливими потребами. Загальна вартість – 99 999 грн. Проєктом передбачено ремонт приміщення, у який входить система опалення, водопостачання та водовідведення. Наразі проводиться тендер, подано пропозиції та обговорюються умови договору. Після завершення ремонту буде придбано обладнання та меблі.

266 голосів і друге місце отримав проєкт «Створення мистецького центру "ArtМІСТо"». Загальна вартість - 99 950 грн. Протягом березня ГО «КерамАРТмісто» здійснила закупівлі художніх матеріалів (навчальних мольбертів, гончарної маси, навчальних гіпсових фігур, інерційних турнеток, розкаточного столу для глини та інше) на суму 73 081 грн. У системі публічних закупівель ProZorro з використанням онлайн-сервісу E-TENDER подали пропозицію про закупівлю електричного гончарного круга Shimpo RK-55 по спеціальному фонду за 26 000 грн. Після завершення карантину команда проєкту продовжить  працювати над створенням умов у мистецькому центрі «ArtMisto» для проведення різноманітних майтер-класів.

Відділ економіки, стратегічного

планування та інвестиційного розвитку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь