Пошук

З 18 березня 2020 року у місті Тульчині та населених пунктах Тульчинської міської ОТГ вводяться  посилені заходи щодо карантину

Дата: 18.03.2020 10:05
Кількість переглядів: 8047

До уваги жителів громади!!!         З 18 березня 2020 року у місті Тульчині та населених пунктах Тульчинської міської ОТГ вводяться  посилені заходи щодо карантину.

Працювати залишаться лише аптеки, А3С, продуктові магазини та магазини побутової хімії. Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради.

Відповідно, закриваються всі громадські заклади крім А3С, аптек,  продуктових магазинів та магазинів побутової хімії, із встановленням граничної чисельності споживачів в залежності від торгівельних площ та наявного обслуговуючого персоналу (касирів) з дотриманням безпечної відстані.

Також на карантин закриють:  фітнес-клуби, тренажерні зали, спортивні майданчики та стадіони; дитячі атракціони; усі торговельні заклади, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС; торговельно-розважальний комплекс «Європейський», ринки (крім продовольчої групи товарів); салони красоти, СПА-салони, перукарні; в режимі відвідування - ресторани, заклади громадського харчування, в тому числі у готелях, бари, клуби, кафе, дискотеки; інші підприємства, заклади та установи незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпеченням. 

 

Забороняються:

 регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міжміських маршрутах (крім перевезення легковими автомобілями на некомерційній основі);

перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі.

3а дотриманням карантину слідкуватимуть працівники Національної та патрульної поліції. 3а недотримання заходів  карантину власники закладів будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Виконавчий комітет Тульчинської міської ради.


Коментарі:

Богатюк Юрій
2020-03-27 13:50:42

А у відповідь - тиша.

Богатюк Юрій
2020-03-26 11:49:18

Де , коли і ким було проведено дезинфекцію громадських місць , місць скупчення людей , вулиць та територій установ, підприємств і організацій ? З якою періодичністю проводиться дані заходи ? Якими дез. розчинами користувались ?

Відповідь адміністратора:

На території Тульчинської міської ради проводиться профілактична дезінфекція місць громадського перебування та вулиць М.Леонтовича, Незалежності, Суворова, Трембецького, Гагаріна, Пушкіна, парку «Слави», скверу ім. М.Леонтовича та усіх зупинок громадського транспорту по вул.М.Леонтовича.

       Дезінфекція вищезазначених місць здійснюється щодобово.

       Для проведення дезінфекції застосовується розчин «Ді-хлору».

2020-04-06 10:28:29

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь