Фізична культура і спорт

Дата: 18.02.2020 14:57
Кількість переглядів: 193

Фото без описуФізична культура і спорт – сфера життєдіяльності людини, яка пов‘язана з розвитком фізичної досконалості особистості, є важливим чинником підтримки й укріплення здоров‘я людини. За рахунок бюджетних коштів створюються умови для залучення населення до масового спорту, популяризації здорового способу життя та фізичної реабілітації, а також реалізації здібностей обдарованої молоді у дитячо-юнацькому спорті.

За 2019 рік із бюджету Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади проведено видатків на фізичну культуру і спорт в сумі 2664,7 тис.грн. Проти 2018 року обсяг фінансування збільшено на 703,7 тис.грн. або на 35,9%.

В громаді функціонує одна дитячо-юнацька спортивна школа, в якій займається 506 дітей, в тому числі 64 дівчинки та 442 хлопчики. Фінансується проведення навчально-тренувальних зборів і змагань із різних видів спорту. За звітний рік на утримання закладу витрачено 1949,7 тис.грн. бюджетних коштів. Штатна чисельність становить 18,0 ставок, середня заробітна плата – 6043 грн.

На виконання програми розвитку фізичної культури і спорту за звітний рік спрямовано 65,0 тис.грн., в тому числі
- надано фінансову підтримку міській федерації футболу та міському клубу бойових мистецтв «Гепард» на проведення заходів в сумі 50,0 тис.грн.
- виплачено грошову допомогу для участі у чемпіонаті світу з вільної боротьби серед ветеранів жителю міста Тульчина Ратушняку С.М. – 15,0 тис.грн.

У 2019 році розпочато будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території Тульчинської ДЮСШ. Так, у звітному періоді отримано і повністю освоєно цільову субвенцію із державного бюджету на проведення робіт в сумі 650,0 тис.грн.

Крім того, із бюджету громади забезпечено співфінансування даного об‘єкту будівництва на суму 496,7 тис.грн. за бюджетною програмою «Будівництво споруд, установ та закладів фізичної культури і спорту». Завершення робіт планується у 2020 році.

Також із бюджету громади у вигляді субвенції до районного бюджету профінансовано видатки в сумі 8,0 тис.грн. на проведення спортивних заходів районною організацією ФСТ «Колос».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь