Новорічний потяг

Дата: 23.12.2019 16:31
Кількість переглядів: 448

Фото без описуНапередодні новорічно-різдвяних свят, для дітей загиблих учасників АТО/ООС та учасників бойових дій проведено традиційний обласний захід «Новорічний потяг».

У свою чергу, Тульчинська міська рада забезпечила автобус для поїздки дітей загиблих учасників АТО/ООС та учасників бойових дій у місто Вінниця та супровід працівниками відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями і дітьми Тульчинської міської ради.

Вперше цьогоріч, окрім вітань та розваг, 109 дітям зазначеної категорії надано матеріальну допомогу з обласного бюджету на загальну суму 327000 грн. Таку допомогу отримала мати загиблого учасника бойових дій – Мунтян Ольга Михайлівна з малолітньою донькою Гладій Софією Олександрівною.Фото без опису

Святковий захід розпочався в обласній філармонії ім. М. Леонтовича, де для юних гостей підготували цікаву і насичену програму – інтерактивне естрадно-циркове шоу.

Цьогоріч подорож «Новорічним потягом» здійснили 450 дітей учасників бойових дій з усіх куточків Вінниччини, зокрема, 15 дітей з Тульчинського громади. Під час естрадно-циркового шоу юні глядачі охоче брали участь у конкурсах, допомагаючи казковим персонажам виконувати завдання. На завершення зустрічі усі діти отримали подарунки та солодощі.  

Фото без описуУчасники «Новорічного потягу» відвідали резиденцію Святого Миколая та головну ялинку м.Вінниці. Діти отримали новорічні подарунки від  Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації та Тульчинської міської ради.

Вищезазначений захід проведено Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації на виконання «Обласної комплексної цільової  програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2016-2021 роки».Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь