Підопічні-старожили кажуть, що такої щедрості не пам’ятають

Дата: 23.12.2019 08:31
Кількість переглядів: 474

Фото без описуНаближаються новорічно-різдвяні свята, які несуть атмосферу чарівності, добра і милосердя. Першим українців вітає Святий Миколай, який за українськими традиціями є символом новорічних свят та втілення людяності, доброти і високих моральних цінностей. День Святого Миколая  став святом взаємодопомоги та турботи, коли рідні вітають один одного, а небайдужі – тих, хто цього потребує.

       То ж головний дарувальник-чудотворець цими днями приніс підопічним комунальної установи «Тульчинський територіальний центр» цікаві зустрічі, гостинці та гарний настрій.  Від народного депутата України Лариси Білозір  238 підопічним нашого територіального центру надано новорічні подарунки солодощів та вітальні листівки з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Мешканцям відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання нашої установи було вручено стільки подарунків та уваги, що підопічні-старожили кажуть, такої щедрості не пам’ятають. Почесний громадянин міста Тульчин, член Ради районної громадської організації «Тульчинське земляцтво» Борис Херсонський для покращення харчування мешканців відділення надав 185 кг. цибулі та 50 кг. олії. Депутат Тульчинської міської ради Микола Трач привіз 50 кг.борошна, 80 кг. столового буряка, 17 кг. цибулі та кожному жителю відділення вручив подарунок солодощів. Депутат міської ради Марія Рупіна подарувала мешканцям кімнати №5 телевізор (б/в) та фрукти. Сестра-господарка відділення стаціонарного догляду Оксана Горохолінська подарувала телевізор (б/в) в кімнату №8.  Викладач Світлана Шепета та студенти Тульчинського коледжу ветеринарної медицини БНАУ пригощали всіх печивом, заходячи в кожну кімнату, аби особисто привітати жителів закладу зі святами.  Учні 4-го та 9-го класів Тульчинської загальноосвітньої школи №1 (директор Третяк І.Г.) створили особливу атмосферу свята. Власними руками виготовили ялинкові іграшки та прикрасили ялинку в холі стаціонарного відділення. Виготовили, яскраво оздобили шкатулки, наповнили їх цукерками та подарували кожному підопічному. Також кожному подарували новорічні подарунки солодощів та рушнички. А ще створили новорічний настрій святковим концертом, новорічними костюмами та привітаннями. Все було щиро, тепло, по домашньому. Працівники відділення стаціонарного догляду також порадували учнів смаколиками.

Для підопічних відділення соціальної допомоги вдома з 16 грудня по 18 грудня 2019 року працівниками територіального центру спільно з волонтерами Тульчинського коледжу культури було проведено акцію «Час на добро». В ході якої підопічним терцентру Бринзюк О.І., Химич В.І., Мазуркевич Г.О., Кобзар С.А. та іншим були надані різні види робіт: зачищення прибудинкової території, перекопування городу, обрізання гілок з дерев, тощо. Бачучи щирі посмішки та вдячність в очах підопічних маємо на меті впроваджувати і надалі такі акції.

Працівники КУ «Тульчинський територіальний центр» щиро дякують за благодійність, доброту сердець та милосердя. Допомагаючи людям, які проживають в складних життєвих обставинах, хай примножаться Ваші статки, хай успішнішим стає Ваше життя, хай міцним буде Ваше здоров’я та здоров’я Ваших рідних. З Новим 2020 Роком та Різдвом Христовим!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь