За ініціативи Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області 18 грудня 2019 року відбувся спільний робочий захід з Тульчинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Дата: 19.12.2019 16:43
Кількість переглядів: 247

Фото без описуЗа ініціативи Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області 18 грудня 2019 року відбувся спільний робочий захід з Тульчинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За участі директора Центру Ольги Капелюшної та психологині відділу пробації  Анни Цюпко. 

Ціллю зустрічі стало обговорення питань  спільних дій, щодо надання соціальної допомоги неповнолітнім громадянам на обліку пробації. Також учасники узгодили спільні заходи, які спрямовані на формування та закріплення здорового способу життя, профілактику наркоманії, алкоголізму, соціально небезпечних хвороб серед осіб молодіжного віку на І півріччя 2020 року.

Наразі на обліку у відділі  пробації перебуває 4 неповнолітніх, які переступили межу закону та потребують особливої уваги  з боку працівників Центру та уповноваженого органу з питань пробації.

 

 

Тульчинський районний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь