Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту до проєкту рішення «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості майна, з метою укладання договору оренди, приватизації (відчуж

Дата: 09.10.2019 16:32
Кількість переглядів: 280

Фото без описуАвтор: Тульчинська міська рада

«__»  ___________  2019 року

        Керуючись ст.9 та ст.13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" від 11.09.2003 року № 1160-ІV, ст.25, п.31 ч.1 ст.26, п.5 ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  відповідно Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», наказу Фонду Державного Майна України від 31.12.2015 року № 2075 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», керуючись п.31ч.1ст.26, ч.5 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань,  Тульчинська міська рада буде виносити на розгляд засідання ради проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості майна, з метою укладання договору оренди, приватизації (відчуження) комунального майна та склад конкурсної комісії».

         Розробником проєкту вказаного рішення є Тульчинська міська рада, що знаходиться за адресою: вул. М. Леонтовича 1, м. Тульчин, Вінницька обл., 23600. тел./факс: 8-043-35-2-22-40, 8-043-35-2-22-41.

         Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу опубліковано на офіційному web сайті Тульчинської міської обєднаної територіальної громади в мережі інтернет tulchynska.gromada.org.ua

E-mail: radatulchin@gmail.com

         Зауваження та пропозиції  щодо проєкту рішення будуть прийматися постійною комісією Тульчинської міської ради з земельних відносин та управління комунальним майном (голова комісії Попівкер Г.М.) у письмовій формі, протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 23600, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1, каб.113, тел. 8-043-35-2-22-41 (відповідальна особа – голова постійної комісії Попівкер Г.М.)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь