В Тульчинській міській раді відбулося громадське обговорення основних показників проєкту бюджету громади на 2020 рік

Дата: 12.12.2019 08:34
Кількість переглядів: 508

Фото без опису11 грудня 2019 року в Тульчинській міській раді відбулося громадське обговорення проєкту бюджету громади на 2020 рік. Захід відбувся під головуванням міського голови Валерія Весняного.

Основний фінансовий документ, за яким буде жити громада у 2020 році,  представила начальник фінансового управління міської ради Ірина Тихонюк.

Зокрема було відмічено, що проєкт бюджету на 2020 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та прогнозних  показників економічного і соціального розвитку громади. Бюджет є збалансованим за доходами і видатками.  При формуванні проєкту бюджету головним пріоритетом було збереження основних напрямків бюджетної політики та дотримання принципів Бюджетного кодексу України, зокрема, в частині затвердження реалістичного та бездефіцитного бюджету.

Варто зауважити, що проєкт бюджету громади на 2020 рік не є остаточним.  За результатами попереднього розгляду бюджету в комісіях напрацьовані зауваження та пропозиції, які будуть розглянуті на засіданні робочої групи.

Зауваження та пропозиції учасники громадських слухань можуть подавати у письмовій формі на ім‘я міського голови та голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь