Душі людської доброта

Дата: 05.12.2019 14:44
Кількість переглядів: 510

3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення дня людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими можливостями, що потребують захисту та підтримки. З нагоди цього дня КУ «Тульчинський територіальний центр» провела низку заходів.

З підопічними відділення соціальної допомога вдома проведено майстер - клас з коврикоплетіння. Організовано виставку виробів з бісеру та вишивання «Чарівні руки майстринь» наших підопічних Загірної Г.А., Зозуляк Г.Г., Франчук Н.В. та працівників територіального центру завідувача відділенням Утюжнікової О.П. і соціального робітника Банчу І.В. Роботи виконані на високому рівні і викликали захоплення у присутніх.
У заході прийняли участь 15 підопічних та 10 працівників. Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, всі присутні отримали насолоду від спілкування та хвилин радості й добра. Атмосфера доброзичливості спонукала підопічних до роздумів, до віршів, до пісні. Так Воронюк Р.Т. заспівала пісню «Доброта», Франчук Н.В. – молитви, Кравецька Г.І. читала вірші українських та зарубіжних поетів класиків, а Кобзар С.А. тут же на заході написала і прочитала вірша про працівників терцентру та проведений захід. Працівники територіального центру пригостили всіх присутніх
солодощами та гарячим чаєм.

У відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання відбувся концерт за участю учнів Тиманівської школи. З продуктовими наборами завітали члени Тульчинської релігійної громади адвентистів сьомого дня (пастор Артемчук О. М.), які приїхали підтримати людей з обмеженими фізичними можливостями. В свою чергу, Тульчинська міська рада, щоб підтримати наших підопічних, що з особливими потребами, виділила грошову допомогу. Дякуємо всім, хто завітав в цей день до нас, хто допомагає нам створювати такі умови, щоб люди з обмеженими фізичними можливостями відчували себе в нашому суспільстві захищеними та рівними.
Криниця без джерела – це не криниця, 
І колос – це не колос без зерна.
Без доброти душа – то є безкрила птиця,
Не заспіває жайвором вона.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь