Чим більше років минає від дня його народження, тим величнішою стає його постать, тим все більш вагомішими стають його життя та праця…

Дата: 28.11.2019 11:29
Кількість переглядів: 907

27 листопада у музеї історії села Тиманівки відбувся Вечір – портрет, присвячений 115 річниці від дня народження Двічі Героя Соціалістичної праці Пилипа Олексійовича Желюка.
На даному заході були присутні голова Тульчинської міської ради Весняний В.М., голова міської спілки ветеранів Сметанський В.А., представники Тульчинської громади та учні місцевої школи.

Своїми спогадами перед присутніми поділилися люди, які пліч-о-пліч, не один десяток років працювали з Пилипом Олексійовичем. Це Несін Ольга Федорівна, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня, Левчук Ганна Йосипівна, Піхун Микола Маркович, Швець Галина Василівна, представники активної молоді того часу – Паламар Олександр Степанович та ін. Завдяки їм та багатьом іншим, село Тиманівка було відоме далеко за межами Вінницької області. Про Тиманівку знали, говорили, поважали, брали приклад у всьому.

Своїми піснями про П.О. Желюка, рідне село Тиманівку та іншими творами супроводжували захід учасниці гурту «Калинове гроно» Тиманівського СБК, керівник - Бугай О.А.
Учасники зібрання мали змогу переглянути виставку творів, присвячених їх славетному земляку «У спогадах, в поезії та прозі».

На завершення усі присутні вшанували пам'ять П.О. Желюка та поклали квіти до місця його поховання і погруддя, встановленого на його честь.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь