«Розумна взаємодія»

Дата: 03.12.2019 10:43
Кількість переглядів: 447

Фото без описуВиділіть кілька хвилин свого часу та дізнайтесь дійсно важливу інформацію про впровадження сучасної та інноваційної системи розвитку громад «Розумна Взаємодія»!!!
Зазвичай найбільше очікування мешканців від команди ОТГ це краще майбутнє. Тому сучасна система, над впровадженням якої ми працюємо зараз допоможе зробити суттєвий стрибок в розвитку нашої громади!

«Розумна взаємодія» це ініціатива, спрямована на визначення та вирішення питань мешканцями у зручний для них час та спосіб - самостійно або через місцеву владу, за допомогою цієї системи до активної участі в житті громади та вирішення проблем можна залучити не тільки владу, а й громадські організації, інвесторів, підприємціва чи просто мешканців.
Чому це дійсно крута ідея, чим пощастило Тульчинській ОТГ, як використовувати, і для чого це потрібно вам?
З метою взаємодії між органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та ініціативними групами нами було прийнято рішення долучитися до впровадження на території нашої громади проекту «Розумна Взаємодія». Із громад всієї України для пробного впровадження даної системи обрали всього шість, і Тульчинській ОТГ пощастило бути однією з цих громад.
Поки це пілотна версія, тому є тільки сайт, далі планується розробити додаток на телефон. Gurtom.mobi - це сайт, де кожен мешканець громади може зробити маячок виявивши якусь проблему, чи щось позитивне, або можливе вирішення проблеми інших меканців. Для прикладу, ви гуляєте, виявили, що на одній лавці в місті відсутня дерев'яна дошка. Які ваші дії? Зробіть фото, далі заходьте на сайт, обиріть тип маячка "погано", опишіть проблему і обов'язково!!! ставте хештег з відповідної галузі (ЖКГ, культура, освіта, медицина і т.д.). Хештег потрібен, щоб потім відповідальний за ту чи іншу галузь зміг знайти ваш маячок.
Ще важливий момент, якщо ви виявили якусь проблему, або у вас є цікава ідея, не спішіть створювати новий маячок, можливо такий вже хтось зробив, в такому випадку достатньо в коментарі до маячка написати свою думку.
«Чуємо один одного і діємо разом»
Реєструйтесь в анкеті за посиланням, вам на вказану електронну пошту прийде лист з інструкцією, що робити далі. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1y9vpAwbL1FvGyC5Hw8jhTmq0Orh1RPFZsVVHbUhfz9V3ow/viewform?fbclid=IwAR0UxXGLc79pQIm9qDjaFZEyj30D_Cv-OkKqrpV0UOgPRHbtvsChk-FIDnQ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь