Cоціально-транспортна служба для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 21.10.2019 16:24
Кількість переглядів: 774

При відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги комунальної установи «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Тульчинською міською радою створено соціально-транспортну службу для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади. В липні цього року Тульчинська міська об’єднана територіальна громада отримала від Фонду соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики України спеціально обладнаний автомобіль для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, з метою створення сприятливих умов для їх безкоштовного та безперешкодного пересування.

Соціально-транспортна служба КУ «Тульчинський територіальний центр» приймає замовлення на надання послуги з перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, які пересуваються на інвалідних візках, за допомогою палиць, милиць, ходунків та незрячих в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 8.00 год. до 12.00 год. за номерами телефонів: 097-353-28-73, 068-006-40-30.

Відповідальна особа за прийняття замовлень фахівець з соціальної роботи Плешко Валентина Андріївна. Відповідальний за цільове використання автомобіля та надання якісних послуг з перевезення завідувач відділення
організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Гаврилишин Ігор Вячеславович.

Заявки на обслуговування приймаються не пізніше, як за один день до дати надання транспортних послуг з перевезення. Невідкладні заявки виконуються у разі наявності вільного часу в графіку надання транспортних послуг з перевезення або збігу їх із замовленими маршрутами. При цьому отримувач транспортних послуг вказує день, час запланованої поїздки, початкову та кінцеву адресу маршруту та потребу в супроводженні.
Для того, щоб скористатися послугою необхідно подати при першому зверненні такі документи:
- заява;
- ксерокопія паспорта;
-ксерокопія документа, що надає право на безкоштовне перевезення (пільгового посвідчення, довідки МСЕК, висновку ЛКК, медичної довідки тощо).
Територіальний центр приймає рішення про надання транспортних послуг, укладає договір з отримувачем транспортних послуг. І надалі отримувач транспортної послуги надає лише заявку на перевезення.
Послуги з перевезення надаються безкоштовно. Служба може надавати платні транспортні послуги згідно законодавства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь