30.10 - 01.11. Екологічний туризм та національні парки України на виставці ТурЕКПО, м. Львів

Дата: 18.10.2019 12:23
Кількість переглядів: 287

В період з 30 жовтня до 1 листопада у місті Львів, в рамках найбільшої регіональної туристичної виставки «ТурЕКСПО», відбуватиметься спеціалізована програма «Природно-заповідні території та екологічний туризм України».

Запрошують представників туристичного та дотичного бізнесу (туристичні фірми, гідів, пункти прокату, ресторанний і сувенірний бізнес і т.п.), представників громад, туристичні та екологічні організації до активної участі у даному заході, який направлений на промоцію природних територій України та їх активне використання для розвитку екологічного туризму. На даному заході можна буде відкрити для себе найцінніші природні місця з усіх куточків України, дізнатися про них більш детально, а також отримати предметні консультації з приводу комунікацій, інфраструктури, місць ночівлі та інших послуг на місцях. Програма направлена на встановлення прямих контактів з національними природними парками та біосферними заповідниками усіх куточків України. Для представників громад захід буде корисним для розуміння напрямків розвитку природного потенціалу своїх територій.

 

Окрім роботи виставкового стенду, програмою передбачено панельну дискусію щодо розвитку екологічного туризму в Україні, а також вечірнє представлення діючих екотурів зі всіх регіонів.

 

Детальна програма заходів за посиланням: https://drive.google.com/file/d/18KNC90vKF1Xm2cnqLhIEjvJt6voVs0FR/view

 

Запитання щодо загальної програми та її окремих частин за електронною поштою: greenwaysukraine@gmail.com або телефонами: +380675068039 (Сергій), +380674961657 (Павло).  

Учасникам заходу не повертаються кошти за проїзд, проживання і харчування.

 

 

Довідка про виставку:

«ТурЕКСПО» є найбільшою у Західній Україні, збирає національних та іноземних представників туристичних організацій, керівників закладів розміщення та інших гравців туристичного ринку. Основною метою виставки є активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

 

Представлення ПТ у міжнародній туристичній виставці сприятиме:

  • налагодженню співпраці з зацікавленими сторонами (туристичними фірмами, клубами і спільнотами, навчальними закладами туристичного і дотичного профілю, туристами);
  • збільшенню туристичних потоків, а відповідно і зростання надходжень до ПТ;
  • приверненню більшої уваги до питань ПТ;
  • обміну досвідом та знаннями між ПТ та іншими партнерами;
  • підвищенню рівня поінформованості щодо діяльності ПТ;
  • зростанню позитивного сприйняття ПТ серед різних цільових аудиторій – місцевих і районних рад, обєднаних територіальних громад, туристів, представників туристичного бізнесу тощо.

 

Представлення територій ПЗФ України відбувається в рамках реалізації першочергового заходу проекту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», а саме – «Представлення ПТ України на 20-ій міжнародній виставці «ТурЕКСПО», завдяки Міністерству енергетики та захисту довкілля України та проекту "Підтримка природно-заповідних територій в Україні", за участі партнерів мережі Greenways Ukraine та компанії ТурЕКСПО

ПРОГРАМА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь