Пошук

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ МІСТА

Дата: 17.10.2019 16:41
Кількість переглядів: 687

Фото без описуТульчинська міська рада повідомляє, що 18 жовтня  2019 року о 17 год. 15 хв. в приміщенні будинку рад  по вул. Миколи Леонтовича 1, за ініціативи мешканця м. Тульчина Савости Ю.М. відбудуться громадські слухання.

На обговорення виноситься питання «Погодження виділення виробничого майданчика для розміщення обладнання по переробці (утилізації) фракції твердих побутових відходів (автомобільних шин) методом піролізу».

Інформація для розгляду на громадських слуханнях Тульчинської ОТГ по темі: «Погодження виділення виробничого майданчика для розміщення обладнання по переробці (утилізації) фракції твердих побутових відходів (ТПВ) - автошин методом піролізу».

На громадські слухання запрошуються жителі міста Тульчина, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, керівники органів самоорганізації населення, керівники підприємств, установ, організацій, діяльність яких пов’язана з питаннями, що обговорюються, голови вуличних та будинкових комітетів.

 

З матеріалами громадського слухання можна ознайомитися на сайті Тульчинської міської ради. Пропозиції та зауваження щодо проведення громадських слухань з даного питання можна подати на електронну адресу міської ради radatulchin@gmail.com або за телефоном 2-22-41 ( секретар міської ради Трач О.М.).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь