Тренінг з питань впровадження ХАСП

Дата: 07.10.2019 12:54
Кількість переглядів: 715

10 жовтня о 10 годині у залі засідань відбудеться тренінг зФото без опису питань впровадження ХАСП – системи безпеки харчових продуктів. Запрошуємо працівників закладів громадського харчування, працівників оптової роздрібної торгівлі харчовими продуктами, суб’єкти господарювання з виробництва харчових продуктів, представники дошкільних та шкільних навчальних закладів, супермаркети де здійснюється продаж харчовими продуктами. Проведе тренінг начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління держпродспоживслужби у Вінницькій області Салюк Андрій Васильович. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь