412- річниця міста Тульчин. Фоторепортаж

Дата: 23.09.2019 11:07
Кількість переглядів: 851

Ранок 21 вересня розпочався з покладання квітів до меморіальних та пам’ятних місць м.Тульчина. На площі перед районним будинком культури для жителів та гостей міста були представлені: виставка світлин «Заглянути в очі цілого життя», виставка робіт місцевих художників, студентів Тульчинського коледжу культури, вихованців художнього відділу Тульчинської ДМШ, майстер – класи.

Тим часом на стадіоні Тульчинської ДЮСШ проходив волейбольний турнір на Кубок міського голови.

На урочистому концерті «Зі святом, рідне місто!» з вітаннями виступили польська делегація з міста-побратима Маланів, члени громадської організації «Тульчинське земляцтво», Ігор Бєланов – лауреат «Золотого м’яча» 1986 року, народний депутат України Лариса Білозір, депутати Вінницької обласної ради, виконавчий директор Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України Владислав Філатов, голова Тульчинської РДА Віталій Чуба та заступник голови Тульчинської районної ради Надія Григорьєва.

Після концерту відбулось відкриття оновленої площі біля пам’ятника О.С.Пушкіна, де було встановлено тротуарну плитку за кошти Районної громадської організації «Тульчинське земляцтво». Щороку члени ГО «Тульчинське земляцтво» до Дня міста роблять чудові подарунки. Тульчинська міська рада та жителі міста висловлюють вдячність членам громадської організації «Тульчинське земляцтво», а саме голові ГО Подоляну Василю Васильовичу, Херсонському Борису Михайловичу та багатьом іншим землякам.

На День міста у Тульчині було встановлено рекорд України! Іван Никун встановив всеукраїнський рекорд присівши зі штангою вагою 100 кг. 139 разів за один підхід. Зафіксував рекорд Валентин Щербачов – представник Національного реєстру рекордів України та відомий теле- та радіокоментатор. Це важлива подія не лише в житті спортсмена, а й в історії міста!

Ввечері на площі ТРК «Європейська»  розпочалось вражаюче авіамодельне шоу за участі Преподобного Ігоря Олексійовича, дев’ятикратного чемпіона України, призера чемпіонату Європи.

Після шоу всі розважилися під вечірню концертну програму за участі творчих колективів та окремих виконавців Тульчинщини, заслуженого артиста України Олексія Ричко, народного артиста України Станіслава Городинського та вінницького гурту "Пан Карпо".

 Яскравим завершенням стало феєричне мистецьке видовище «Народжений вогнем», автор ідеї ­– художник-кераміст Василь Рижий, який протягом 7 годин разом з колегами з Тульчинського коледжу культури та членами ГО «Керам Артмісто»  випалював вогняну скульптуру висотою з людський зріст. Лише після розкриття печі глядачі побачили, що «Народжений вогнем» виявився Янгол.

 22 вересня для жителів та гостей міста на площі ТРК «Європейська» організована виставка-ярмарка «Продукти моєї громади». Ми ще раз переконалися наскільки гостинна та багата наша земля.

А ввечері, о 17.00 відбувся 13-й традиційний Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА у сквер ім. М.Д.Леонтовича. Це були 10 запеклих поєдинків в октагоні  між бійцями з Тульчина, Луцька, Березного, Вінниці та Жмеринки. Глядачі захоплено спостерігали за двобоями та підтримували своїх земляків.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь