Пошук

Шановна Тульчинська громадо, дорогі земляки та гості міста!

Дата: 21.09.2019 09:55
Кількість переглядів: 345

        Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто і поваги до Вас, – вітаю із нинішнім святом – Днем міста  та 412-ою річницею його утворення! Доля людей тісно переплелася з долею краю, тому пошана до історичного минулого та самовіддана праця для майбутнього завжди були і є характерною рисою багатьох поколінь тульчинців.

Не буває міст і сіл без  наполегливої праці людей, які їх творять, розбудовують, забезпечують життєдіяльність, як не буває і без любові до свого рідного краю. Наша маленька Батьківщина – це пам'ять про все те, що дороге нам в минулому. Це справи й люди сьогодення.

На сьогодні наше місто відоме за межами області, країни та  за кордоном, насамперед, як культурна столиця Поділля. І це завдяки досягненням учнів навчальних закладів, вихованців спортивних клубів, учасників аматорських колективів. Усі ми прагнемо, щоб Тульчин славився, як місто комфорту і здоров’я. Тут нам жити, любити, зростати і радіти.

            Дякую усім тульчинцям: працівникам підприємств, установ і організацій, депутатському корпусу, громадським об’єднанням, усім, хто вносить посильний вклад у розвиток рідного міста, віддає частку своєї любові до малої Батьківщини. Разом – ми сила, яка допомагає творити, розвиватися і рухатися вперед.

Мрію, щоб наше місто з кожним роком розквітало і ставало гарнішим, щоб заможніше жилося , щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди.

            У цей святковий день, від імені депутатів міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю усіх із Днем міста.

            Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

             З Днем народження рідне місто!

Фото без опису

З повагою, 

Міський голова                                                                      Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь