Пошук

43 дитини Тульчинської громади оздоровлюються на березі Чорного моря та річки Південний Буг

Дата: 18.07.2019 12:51
Кількість переглядів: 745

24 дитини Тульчинської об’єднаної територіальної громади з 14 липня 2019 року відпочивають в  ПП  «ВАВУ РАЙ» на базі Позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Парус» у смт. Сергіївка, Білгород – Дністровського району, Одеської обл., пляжі якого розкинулися  на  узбережжі  Чорного моря  і Шаболатського лиману.

На території селища є багато паркових зон і алей з вічнозеленими рослинами.  В радіусі шістдесяти кілометрів немає виробництв, що забруднюють навколишнє середовище, тому відпочинок  в Сергіївці  вважається екологічно чистим і діти мають можливість поєднати  літній  відпочинок  біля моря  з оздоровленням адже  морське повітря та вода гарно оздоровлюють, а відпочинок на морі завжди сповнений незабутніми враженнями.

          Ще 19 дітей гостинно прийняв заклад санаторного типу ПОДІЛЬСЬКИЙ АРТЕК, що в розташований на березі річки Південний Буг в с. Заозерному.  Чудові краєвиди, насичена спортивно- розважальна програма  та активний відпочинок  залишать про себе незабутні враженя.

        В загальному за кошти Тульчинської міської ради оздоровлюється 43 дитини. Це діти з  сімей учасників АТО – 30, діти-сироти  та діти позбавлених батьківського піклування – 5, діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах – 8.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь