На Вінниччині підбили підсумки «OPERAFEST-TULCHYN-2019»

Дата: 26.06.2019 08:58
Кількість переглядів: 294

25 червня, організатори, партнери і меценати ІІІ міжнародного оперного фестивалю під відкритим небом «OPERAFEST-TULCHYN-2019» отримали  Почесні грамоти  та подяки облдержадміністрації та обласної Ради.

Цьогорічний фестиваль, який  проходив протягом п’яти днів з 5 до 9 червня на території  Палацу Потоцьких, що у м. Тульчині, зібрав рекордну кількість артистів – понад 700 та представив глядачам 12 вистав. Сьогодні нагородили усіх причетних до організації  та проведення оперного фестивалю: співорганізаторів, партнерів, представників медіа, які висвітлювали подію, та меценатів.

Участь у церемонії нагородження взяв голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Серед запрошених - Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Даміан Цярціньскі, народний художник України Володимир Козюк, керівники департаментів облдержадміністрації та міської ради м. Вінниці, ЗМІ.  Нагороди вручали артпродюсер фестивалю - заслужена артистка України Ірина Френкель та головний режисер «OPERAFEST-TULCHYN», заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

Відкриваючи захід, Ірина Френкель наголосила, що успіх «OPERAFEST-TULCHYN-2019» - це успіх усієї команди, яка забезпечувала функціонування фестивалю, де була задіяна дуже велика кількість професіоналів різного ґатунку.

«Спогади про ІІІ-й міжнародний оперний фестиваль ще свіжі, але це вже історія. Насправді нас об’єднують дуже прості речі, які зараз так потрібні Україні,- зазначив Валерій Коровій.- Усі тут присутні прагнули позитивного результату,щоб усе нам вдалося. Тож я хочу подякувати вам за те,що ми разом створили найкращий фестиваль в Україні. Емоції, які вирували на площі перед Палацом Потоцьких, потужна позитивна енергетика, що проходила через наші серця,  залишили незабутній слід і, звичайно ж, бажання знову поринути в атмосферу оперного дійства. Дякую усім, хто доклав частинку душі для проведення на найвищому організаційному рівні «OPERAFEST-TULCHYN-2019».

Голова ОДА першим вручив подяки організаторам і натхненникам операфесту у Тульчині Ірині Френкель та Павлу Третьякову за вагомий особистий внесок у промоцію оперного мистецтва, організацію та проведення на високому рівні І дитячого оперного фестивалю та ІІІ міжнародного оперного фестивалю «OPERAFEST-TULCHYN-2019».

Нагороди  і квіти отримали  від організаторів партнери фестивалю, спонсори, меценати, посадовці, журналісти, музейні працівники, а також усі, хто смачно годував, підвозив,забезпечував звук, світло,спецефекти та безпеку тисяч відвідувачів оперного дійства у Тульчині.

Фестиваль оперного мистецтва «OPERAFEST-TULCHYN»  за три роки свого існування зміцнів розгорнувся і, як стверджують його організатори, - виконав свою основну місію:   привернув пильну увагу до невеличкого подільського містечка Тульчина та величної пам’ятки – Палацу Потоцьких, який почав активно відроджуватися. Громада Тульчина стала цьогорічним переможцем конкурсу  культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури України. Фестиваль переростає у нову якість,  тож «OPERAFEST-TULCHYN-2020» вже буде іншим і, безумовно, здивує своїх цілувальників та принесе чимало сюрпризів.

Фото без опису

http://vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/19697-na-vinnychchyni-pidbyly-pidsumky-operafest-tulchyn-2019?fbclid=IwAR3P98J7sBICiqM7_548exejGua7IMek9Bvpva-a15JOwUeBf1g1xt9DOT8

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь