Пошук

«Євробус»

Дата: 15.05.2019 09:04
Кількість переглядів: 604

Фото без опису15 травня 2019 року в місто Вінниця завітає «Євробус» - автобус, що мандрує містами України задля поширення інформації про Угоду про асоціацію з Європейським союзом та можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всього населення.

Зупинка «Євробусу» у Вінниці - Європейська площа. Саме тут з 14:00 до 21:00 на всіх відвідувачів чекають ігри, вікторини з призами, пізнавальна інформація про відносини України з Європейським Союзом, зустріч з представниками Делегації Європейського Союзу в Україні та показ короткометражних фільмів.

Також у рамках проекту відбудуться два інформаційні семінари, участь у яких можлива за попередньої реєстрації, а саме: «Європейський успіх малого та середнього бізнесу» та «Сильні інституції – успішна країна».

Детальна програма заходів проекту із вказаним переліком спікерів та посиланнями на реєстрацію на інформаційні семінари додається. Просимо поширити інформацію про заходи та завчасно узгодити з контактною особою можливість організації інтерв’ю із запрошеними експертами.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/345594536311475/

Відповідальна за організацію:

Юлія Козак, менеджерка проекту

yu.kozak@bard.cv.ua, тел. +380506951992

Проект «ЄврОбус» реалізується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт - Підтримка імплементації ЗВТ в Україні, Молдові та Грузії» (GIZ), що втілюється у рамках Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління (GIZ). Проект «ЄврОбус» має на меті створити платформу та залучити різні зацікавлені сторони до відкритого діалогу про переваги і виклики Угоди про асоціацію та впровадження ЗВТ в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь