Сіяти добро – добро і пожинати

Дата: 12.04.2019 10:58
Кількість переглядів: 905

 Наближається світле свято Христового Воскресіння, і кожна сім’я починає готуватись до його відзначення в родинному колі. У ці дні варто потурбуватись про одиноких громадян похилого віку, які в старості залишились безпорадними та самотніми і можуть сподіватись лише на Бога та працівників комунальної установи «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (директор Любов Рупіна).

З метою покращення соціального обслуговування найбільш вразливих верств населення та забезпечення якісних умов життя незалежно від місця проживання, на базі територіального центру, як інноваційна послуга, створена та працює мультидисциплінарна команда для надання комплексу соціальних послуг особам, які проживають у населених пунктах ОТГ та знаходяться в складних життєвих обставинах.

До складу команди входять: завідувач відділенням соціальної допомоги вдома Олеся Утюжнікова, завідувач відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Ігор Гаврилишин, фахівець з соціальної роботи Валентина Плешко, перукар Антоніна Степанова, робітник з комплексного обслуговування та ремонту будинків Сергій Чикановський.

          9 квітня 2019 року мультидисциплінарна команда терцентру, за участі депутата Тульчинської міської ради по с.Тиманівка Геннадія Попівкера, здійснила виїзд в с.Тиманівка.  Відвідавши домівки самотніх, їм було надано ряд необхідних послуг, а саме: здійснена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо послуг, які надаються терцентром, проведена розчистка дерев, порубка та порізка дров, прибирання прибудинкових територій, надана кваліфікована безоплатна послуга перукаря.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома перевірила роботу соціального робітника с.Тиманівка Оксани Куйбіди. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання, потребуючих обслуговування у відділенні організації надання натуральної та грошової допомоги. Мультидисциплінарною командою надано послуги 12 жителям похилого віку та особам з інвалідністю.

«Сіяти добро – добро і пожинати». Люди, не будьте байдужими до чужих проблем, адже ми не знаємо, що нас чекає в старості.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь