Книга Добра: Міжнародний соціальний проект

Дата: 09.04.2019 16:29
Кількість переглядів: 360

Фото без опису3 квітня 2019 року у Вінницькій  обласній універсальній науковій  бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва відбулася презентація «Книга Добра: Міжнародний соціальний проект» за підтримки ГС «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», благодійного фонду «Чисті серцем».

Метою зібрання було ознайомити з проектом, розповісти про  організаторів та учасників, а також залучити усіх небайдужих до участі в створенні «Книги Добра».

Під час презентації організатори проекту ознайомили присутніх з історією створення книги, етапами розвитку проекту. З вітальним словом виступили Василь Вишиванюк, керівник Міжнародного соціального проекту, почесний консул Угорщини в Івано – Франківській області, Буняк В.В., в.о. директора обласного департаменту освіти і науки, Слівінський А.,голова ГО «Всеукраїнське  об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», Сергій Кудлаєнко, депутат Верховної Ради .

В основі книги – реальні події,  історії з життя дітей, прояви добра, милосердя. У виданні зібрано 100 історій з різних куточків  України, а також дитячі ілюстрації до них.

Активними учасниками проекту стали  діти з усієї України. Вони як посланці  Миру відвідали Угорщину , Туреччину (Константинополь), Румунію, Італію, Латвію, передаючи Книгу добра керівництву країн, а також у Константинополі – Вселенському  патріарху  Варфоломію, у Ватикані – Папі Римському Франциску.

Увесь захід проходив під гаслом «Творімо добро разом». Участь у заході взяли учитель української мови та літератури Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 Басиста Т.А., учениця 11 кл. Максимович Т., учениця 9 кл. Книжник К. даної школи.

Отож  не цурайтеся, не соромтеся, даруйте добро і дякуйте за нього.

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь