Заходи Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів у рамках відзначення Шевченкових днів

Дата: 18.03.2019 12:23
Кількість переглядів: 603

Початок весни у Суворовській ЗШ I-III ст. був присвячений 205-ій річниці з Дня народження великого «Кобзаря» українського народу - Тараса Григоровича Шевченка.

11 березня відбувся «Конкурс читців», в якому учні 3-11 класів декламували вміння виразно читати вірші Тараса Григоровича, а також присвячені в його честь. Переможцями стали: 3 клас – Наконечна Марія, Трофимчук Валентин, 4 клас – Подунай Максим, Барцев Максим, 7 клас – Борисюк Анастасія, 11 клас – Олянишина Даріна.

12 березня відбувся перегляд документального фільму про Т.Г.Шевченка, а також виставка його творів. Учні пізнали багато нового і цікавого про життя  і творчість вічного борця за справедливість. Всі були вражені, наскільки всебічно розвиненою і талановитою  людиною був український кріпак.

15 березня було проведено гру-квест «Т.Г.Шевченко», у якій приймали  участь учні 7-11 класів. Школярі розподілились на 3 команди: 7-8 клас –«Кобзареві діти», 9 клас – «Бандуристи», 11 клас - «Шевченкознавці». За підсумками гри, переможцями стали: «Бандуристи» (9 клас), 2-ге місце, з однаковою кількістю балів, посіли «Кобзареві діти» (7-8 клас) та «Шевченкознавці» (11 клас). Метою гри-квесту було поглибити знання школярів про життєвий і творчий шлях  Т.Г.Шевченка, розвивати здатність до взаємодії, формувати вміння працювати в команді, бажання читати твори Т.Шевченка, збагачувати словниковий запас, розвивати творчі здібності, виховувати любов до України та її творчих надбань. Учні під час виконання квесту закріпили уже відомі біографічні та творчі факти, які були подані у новій незвичній для них формі, що дало можливість ще краще пізнати навчальний процес.

Фото без опису

вчитель української мови та літератури Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів Цибульська Альона Юріївна

   



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь