Мій безпечний Інтернет

Дата: 05.02.2019 16:45
Кількість переглядів: 361

5 лютого 2019 року у світі та Україні відзначається День безпечного Інтернету. Тульчинський РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області також долучився до проведення тематичних заходів. А саме працівниками уповноваженого органу з питань пробації спільно з установою «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації Джерело Життя» в цей день було організовано захід для підоблікових  на тему: «Мій безпечний
Інтернет».

Метою заходу було поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій в сучасному суспільстві. Клієнти пробації дізналися про особливості користування «всесвітньою мережею». Директор громадської організації Ігор Боковенко зазначив, що серед найбільш поширених «онлайн-загроз», з якими ризикує зустрітись людина виділяють: шахрайство і отримання особистої інформації з метою злочинного використання. Заступник начальника відділу Олена Панчук назвала психологічні симптоми інтернет-залежності, а саме: гарне самочуття під час роботи за комп’ютером, неможливість зупинитися, постійне збільшення кількості часу перебування в Інтернеті, відчуття тривоги і роздратування в період перебування поза мережею та інші.
У наш час існує багато небезпек в Інтернеті й такі заходи допомагають долучити клієнтів пробації до створення кращого Інтернету, безпечного Інтернету, Інтернету, що об’єднує людей під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
Олена Панчук Тульчинський РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь