Cемінар для представників підприємств сільського господарства на тему «Управління фінансами сільськогосподарських підприємств»

Дата: 05.02.2019 16:42
Кількість переглядів: 339

Фото без описуАгенцією регіонального розвитку Вінницької області у 2019 році передбачено провести ряд заходів, направлених на розвиток малого і середнього підприємництва Вінниччини на партнерських засадах. Зокрема, 26.02.2019 планується, на території надійного партнера,  провести  семінар для представників підприємств сільського господарства на тему «Управління фінансами сільськогосподарських підприємств».

Семінар буде корисним фермерам (власникам та розпорядникам, бухгалтерами, фінансовим директорам, економістам) із земельним банком 100 – 2000 га, що мають угоди із заготівельниками/покупцями сільськогосподарської продукції, переробниками сільськогосподарської продукції, асоціаціями фермерів та зацікавленим в залученні кредитних ресурсів, розширенні свого бізнесу, управління фінансами тощо.

Агенція регіонального розвитку забезпечить теоретичне наповнення заходу, гонорари тренерів, роздатковий матеріал для учасників, транспорт для організаторів та експерта, каву-брейк.

Партнерів на місцях  просимо забезпечити:

- наявність теплого приміщення (на 20 учасників) обладнаного проектором, екраном, комп’ютером для демонстрації презентацій;

-  наявність окремого приміщення для проведення  кави-брейк (столи, 4 чайники з кип’яченою водою/1 кава-брейк, посуд);

- забезпечити якісний склад учасників: власники та розпорядники, бухгалтери, фінансові директори, економісти фермерських господарств зацікавлених в залученні кредитних ресурсів, розширенні свого бізнесу, управління фінансами тощо);

-  підготувати список учасників семінару за формою (додаток 2) та надіслати на електронну пошту Агенції регіонального розвитку Вінницької області до 20.02.2019.

Захід організовується Агенцією регіонального розвитку на  виконання Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року.

Програма тренінгу додається (додаток 1).

Просимо підтвердити зацікавленість у  проведенні семінару до 14.02.2019 електронним листом із зазначенням контактної особи (ПІП, посада, мобільний телефон, e-mail)

У разі виникнення запитань звертайтеся до Агенції регіонального розвитку Вінницької області за тел.: (0432)  57-57-24 або e-mail: ardvin.org@gmail.com.

 

Додаток 1: Програма тренінгу  

Додаток 2: Список учасників семінару         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь