Пошук

Сьогодні – Міжнародний день відмови від куріння

Дата: 15.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 334

Щорічно у третій четвер листопада відзначається Міжнародний день відмови від паління. Метою Дня є активні дії, спрямовані на зниження поширеності цієї згубної залежності, пошук нових шляхів впливу на самосвідомість осіб, що палять.

Паління належить до числа найбільш поширених шкідливих звичок в більшості країн світу. Деякі люди не усвідомлюють всієї тяжкості наслідків від вживання тютюну для власного організму, а також для здоров’я своїх дітей. Щорічно від причин, пов’язаних з палінням, передчасно помирає більше людей, ніж від дорожньо-транспортних пригод, вживання наркотиків або СНІДу. Усі розвинені країни світу ведуть активну боротьбу з поширенням куріння на державному рівні та позитивно оцінюють результати, яких вдається досягти. В Україні протягом останніх чотирьох років ведеться активна робота з метою затвердження законопроекту Про внесення змін до деяких Законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну.                

Саме тому, 15 листопада з нагоди відзначення Міжнародного дня відмови від паління у Тульчинському РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області  для підоблікових  проведено профілактичну бесіду, щодо негативних наслідків для здоров’я при палінні.

Метою даного заходу було: сприяти зниженню поширеності тютюнової залежності, а також, профілактика тютюнопаління та інформування вищезазначених осіб про згубний вплив тютюну на здоров’я.

Олена Панчук

Тульчинський РВ з питань пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь