Життя без насильства

Дата: 19.11.2018 14:41
Кількість переглядів: 504

Фото без описуНасильство є таким же стародавнім, як і саме людство. Із розвитком цивілізації його прояви не лише не зменшилися, а й набули катастрофічних розмірів. У всьому світі воно щорічно стає причиною смерті більше 1,5 мільйонів людей.

         Згідно офіційної позиції Всесвітньої організації охорони здоров’я, причини насильства частково обумовлені біологічними і іншими особовими чинниками схильності людини до агресії, проте частіше вони взаємодіють з сімейними, громадськими, культурними та іншими чинниками зовнішнього характеру і таким чином створюють ситуацію, в якій виникає насильство.

           13.11.2018 року для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку у Тульчинському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області проведено виховну  годину на тему: « Життя без насильства».

 Мета -  ознайомити підоблікових з документами, які захищають їх права, з'ясувати   основні причини насильства  в середовищі сім'ї та виявлення шляхів його подолання.

 До учасників заходу доведено основні організаційно-правові засади запобігання та протидії домашньому насильству, які визначені Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» від 07 грудня 2017 року.

 Маємо  сподівання, що подібні заходи сприятимуть формуванню у суб’єктів пробації нетерпимого ставлення до насильства, як у відношенні до членів своїх сімей, так і суспільства в цілому, а також усвідомленні того, що за кожне вчинене протиправне діяння неминуче настане відповідальність.

Олена Панчук

Тульчинський РВ з питань пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь